Wacken 31 Juli-7 Aug


litenWacken-2011-Flyer-DinA5-quer-vorne

Häng med till Tyskland och gör Jesus känd på en av de största festivalerna med ca: 120 000 besökare. Vi är välkomna av festival ledningen för att dela ut metalbibeln på området och finnas till för människor under veckan. Det kommer bli en härlig vecka med Jesus i centrum. Vi bor i militärtält och finns inne på festivalområdet och utanför i själva byn. Tillsammans med flera Tyska organisationer och dig så räknar vi med att vi blir ett stort och härligt gäng. Det kommer vara mycket festande och fylla med allt vad det innebär. Jesus behöver just dig på plats för att möta med människor.

Läs mer: Wacken 31 Juli-7 Aug

Malmöfestivalen 19-26 aug

Malmfestivalen1Under flera år har vi tillsammans med kyrkorna i stan funnits med på Malmö festivalen för att berätta om Jesus. Tusentals Biblar och bibelord har delats ut genom åren och i år är det dags igen mellan 19-26 Augusti. Välkommen med för att dela ut kaffe, samtala, förbön och mycket mer. Jesus vill använda dig i Malmö för att människor skall få höra om honom. Du är viktig.

Under veckan står vi utanför bigrafen Royal och har även rörliga team runt om i innerstan som vid denna tidpunkt är ett stort festområde för tusentals malmöbor. Du behöver vara 16 år för att anmäla dig och vi bor tillsammans i kyrkan där vi även äter en del av måltiderna tillsammans.

Läs mer: Malmöfestivalen 19-26 aug

Midsommar på Öland 23-26 juni

Oland08Vill du uppleva din bästa midsommar hittills?
Följ med till Öland och berätta om Jesus  för människor som längtar efter Gud. Kom som du är och var med om en härlig helg tillsammans i Street Church men framför allt tillsammans med ungdomarna som möts i tusentals i Köpingsvik.

Vi samlas i Köpingsvik på Grönhagscamping vid receptionen vid 12:00 och börjar bygga upp vårt camp. Vi kommer att sova i militärtält som står uppställda inne på personalcampingen i direkt anslutning till festområdet.

Läs mer: Midsommar på Öland 23-26 juni

Sweden Rock 6-12 juni

DSC_0494Vill du följa med och ge tusentals människor - det bästa - evangeliet? Då är du välkommen att hänga med som medarbetare till Sweden Rock 2011! Kom som du är så gör Jesus resten. du behövs ute hos människor för att:

- Lyssna och samtala.

- Bo och leva mitt i festivalen.

- Ge ut Street och Metal Biblar.

Läs mer: Sweden Rock 6-12 juni

Emmaboda festivalen 26-31 juli

IMG_3602

I år drar vi till Emmaboda festivalen för att hjälpa människor och berätta om vad Jesus har gjort i våra liv! Häng med du också, du behövs! Vi finns på festivalen för att finnas tillhands för de ungdomar som inte har någonstans att vända sig. Kan innebära att bjuda på vatten, samtala, förbön eller helt enkelt vara en kärleksfull medmänniska. Vi ahr även med oss Streetbiblar, Metalbiblar och Bibelord som är mycket populära under sommaren. Välj mellan något av teamen:

 

Läs mer: Emmaboda festivalen 26-31 juli

Du är här: Home Om oss Nyheter Festivaler