fittja_jesusfolketTill huvudstaden har de allra flesta svenskar en relation. Här finns vår regering och riksdag. Hit resor många personer som söker lyckan med att förverkliga sig själva i allt möjligt. Vissa stannar några dagar, vissa stannar flera år och vissa stannar hela livet. Vi inom Street Church Stockholm vill peka på Jesus Kristus, Guds Son, där alla svar kring livets hemligheter finns. Även om vi inte får reda på allt här på jorden, så vet vi att Gud har höga tankar om just Dig!

Detta gör vi

Vi vill inte bara betjäna stockholmarna med vänliga samtal och kaffe utan även väcka och ge stöd i de andliga frågorna i livet. Vi vill ge redskap till att gå vidare i relationen med Jesus och på så sätt ge andra möjligheten att själva berätta om de glada nyheterna för andra. Vårt mål är att Jesus inte bara ska manifesteras genom ord utan också genom handlingar som kommer från hjärtat. För det är i det vardagliga livet som Jesus visar sig mest. Och visst, livet är inte alltid lätt, men Gud är trofast!

Vi arbetar även med budskapet om Jesus på fängelser och anstalter runt om i Stockholm. 

Samling

Om du brinner för evangelisation är du välkommen att vara med. Det räcker att du går med en kväll någon gång i månaden. Om du vill besöka oss eller om du känner dig att kallad att gå med är du välkommen att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för vidare information.

Du är här: Home