SCbikers__backpatch_liten

Streetchurch bikers är en del av Street Church. Vi är ett tiotaltal bikers som bär ryggmärket och som aktivt finns ute i olika bikersammanhang. Många av oss är även aktiva inom Streetchurchs gatu- och sommarfestivalarbete.

Under 2010 gjorde Streetchurch bikers och Street Church en rejäl satsning på Europas största bikerträff, Harleyweek i Villach, Österrike. Streetchurch bikers finns dessutom med i nätverket Biker Church Europe och dess årliga träff för ledare från de olika kristna bikerklubbarna i Europe Men vi syns också i de vanliga bikersammanhangen runt om på träffar i Sverige och när vi tar en tur på våra motorcyklar.

Streetchurch bikers vill finnas med i olika sammanhang för att nå inte bara bikers, utan alla människor. Mark 16:15-18 Det är därför är vi en del av Street Church.

Vi ser evangelisation och mission som klubbens huvuduppgift och det är det som många av oss sysslar med i vårt vardagliga liv. Även arbete på fängelser är en tyngdpunkt för Streetchurch bikers. Vi vill även stötta Street Church arbeten i olika städer och på festivaler.

Det är med glädje vi bär ryggmärket Streetchurch bikers, med tanke på allt det goda som sker genom Street Churchs olika team och medarbetare runt om i vårt land.

Vi bor i landets södra delar, från Malmö, Skurup, Genarp och Arlöv till Hässleholm och Smålandsregionen runt Värnamo.  Är du intresserad av Streetchurch bikers – så hör av dig!

Roul Åkesson/Streetchurch Bikers

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Underkategorier

Du är här: Home Bikers