Fria Böner / Street Church i Skellefteå

Sweden Rock 6-12 juni

DSC_0494Vill du följa med och ge tusentals människor - det bästa - evangeliet? Då är du välkommen att hänga med som medarbetare till Sweden Rock 2011! Kom som du är så gör Jesus resten. du behövs ute hos människor för att:

- Lyssna och samtala.

- Bo och leva mitt i festivalen.

- Ge ut Street och Metal Biblar.

VDSC_0494ill du följa med och ge tusentals människor - det bästa - evangeliet? Då är du välkommen att hänga med som medarbetare till Sweden Rock 2011! Kom som du är så gör Jesus resten. du behövs ute hos människor för att:

- Lyssna och samtala.

- Bo och leva mitt i festivalen.

- Ge ut Street och Metal Biblar.

- Servera vatten eller kaffe

För alla deltagare i de olika teamen, så är uppdraget helt och hållet att följa  Jesus. Vi är inte där för eget nöjes skull utanför att betjäna festvaldeltagarna med mottot: Vad skulle Jesus göra!?

Du måste vara minst sexton år för att anmäla dig och känner du dig för gammal så tveka inte att hänga med! Kostnaden udner helgen är 150:- i anmälningsavgift. En matkostnad på 90:-/dag som serveras i bascampen. Man behöver alltså inte köpa festivalbiljetter utan vi har två olika team:

Campingteamen

DSC_0499Bor inne på ungdomscampingen i militärtält. Varje bas inne på campingen har 2 tält för att sova i och ett för Gudstjänst och samlingar.avgiften för campingen är 450:- och är en rekomenderad och speciell upplevelse. Man äter frukost på campingen och middag/kvällsmat i bascampen som ligger en kilometer därifrån. Där har alla gemensamt en kvällssamling innan nattens evangelisation. Vanligtvis har vi två camps inne på campingen och i varje camp runt 25 medarbetare. Varje camp består av tre team som turas åt att finnas tillgängliga för samtal medan de andra teamen antingen vilar eller är med på "torget". Människor kommer till campen så du behöver inte oroa dig för hur du skall få kontakt. Det finns även kaffe i avrje camp som det går bra att bjuda på till dem som passerar.

Torgteamen

DSC_0485På torget rör sig alla ca 35 000 festivaldeltagare någon gång under veckan då det är den mest centrala platsen på hela festivalen. det är en korsning mellan campingarna, havet, marknaden och festivalområdet. Det är en mycket uppskattad plats dit folk kommer och vill samtala. i teamet brukar det finnas med ett kors så man syns och ett bord med Biblar för utdelning. I år har vi även med en nytryckt bönebok eftersom många redan har fått Metalbibeln. Det är runt 3 olika team på torget samtidigt på olika platser. Är men med i torgtemaet så bor man i basen och äter alla sina måltider där. Se fram emot en härlig tid på torget för Jesus och för människors skull.

+Bikercampen

På festivalen finns en bikercamping där vi ahr ett kaffetält för att servera dem som bor där. Där finns bord och bänkar för samtal och gemenskap. Denna bas brukar Biker Church ta hand om och dit kan man även gå för att få lite omväxling under veckan.

Uppstart

Vi startar upp på måndagen 6 Juni med att bygga upp militärtält och mattält. Själva festivalen drar igång på onsdagen men redan på måndagen är det mycket folk på plats på campingarna. Det finns möjlighet att komma under några dagar och då anmäler man sig som vanligt och anger de datumen man kan vara med. Man blir då inplaserad i ett team på torget eller campingen.

Välkommen att anmäla dig nedan!

{redform}2{/redform}

Du är här: Home Nyheter Festivaler Sweden Rock 6-12 juni