sc_erfurtÖver nyårshelgen arrangerade vi en ressa till mission-net i Erfurt. Det var 3 000 besökare ifrån 40 olika länder. Vi var 29 personer ifrån Sverige som åkte buss ifrån värnamo den 27: dec. Dagarna i Erfurt innehöll bibelstudium, outreach på stan och härliga Gudstjänster på kvällarna. Det var ett starkt fokus på att hitta sin kallelse och lyssna in vad Gud har lagt ner i sitt liv. Det fanns en utställningshall där vi hade en monter som gav många fina kontakter för arbetet utåt Europa. Flera festivaler är på gång söderut under 2012. Se till att du håller dig uppdaterad så du kan hänga med! Efter 5 fina dagar återvände ett trött men inspirerat gäng till Sverige igen. Nästa missionsresa vi annordnar är över påsk till Albanien. Hör av dig om du vill med en vecka.

vaxelspakDet var de orden som klingade i mitt huvud under nyårsafton. Att få sträcka sig längre, nå fler, hjälpa fler - få ut evangeliet om Jesus. Det är med tacksamhet vi kan lägga 2011 bakom oss och gå in i nya utmaningar 2012. Just nu planeras nya uppdrag och festivaler där vi ber om din hjälp med kontakter, ekonomi, praktiskt, deltagande, information men framförallt bön. Tillsammans kan vi göra skillnad för människors liv i Sverige idag. 

Gör mer plats åt ditt tält, spänn ut dina tältdukar, snåla inte, gör linorna längre, slå ner pluggarna stadigt. (Jes 54:2)

Vill du vara en del i att vi når längre än förra året så hör av dig. Det kommer snart ut information om sommarens insatser så du kan planera vilka du kan följa med på. Du behövs, gammal som ung, lätt som tung. Alla behövs med just sina gåvor. Guds välsigner er alla och tack för eran insats 2011!/ Simon Manfredsson

 

DSC_0499Nu är det dags att börja insamlingen till Biblar för 2012. Under året har många tusen fått en pocketbibel i sin hand på festivaler och i städer. Flera har tagit emot Jesus i sina hjärtan efter att läst i sin Bibel. Det är viktigt att få ut Guds ord i vårt land idag och därmed så kommer vi även 2012 att göra vad vi kan för att den vanlige svensken ska få upp ögonen för Guds ord. Det förvandlar och reser upp människor dagligen och kommer att göra så i alla tider. Vill du vara med och se till att fler får del av evangeliet så ge gärna en gåva till vårt Pg: 26 53 47-5.

Här är en del av festivalerna och det antal Biblar som räknas att delas ut. kolla in trailen för 2012 här..

Siestafestivalen            1 000     Swedenrock                 5 000
Albanien                      5 000    Hultsfred                     2 000
Malmöfestivalen           3 000    Midsommar på Öland    1 000
Emmabodafesivalen     2 000     Putte i parken              1 000
Wacken                     20 000     Kosovo/Albanien          3 000

bibelformanNu närmar sig fars dag 13 November och vad är bättre än att ge en Bibel till alla män. Köp "Bibel för män" till ett riktigt fars-dag pris på jesusbutiken.se. Dela ut dem till alla män i er trappuppgång, i matbutiken eller på arbetet. En naturlig gåva på en dag där många ensamma män känner det extra jobbigt. Slå in den i ett fint omslagspapper eller skriv en personlig hälsning. Kolla med fler i din bönegrupp elelr församling om de också vill vara med och gör en ordentlig satsning för alla män som finns i er närhet.

Från 26:-/st

Syns med din församling eller organisation genom t-shirts och tryckta broschyrer. vi trycker det du vill ha till oslagbara priser. Just nu ahr vi erbjudande att trycka 50st T-shirts för 49:-/st inkl tryck 10x10 1 färg +moms. Välkommen att höra av dig för exakta priser på olika volymer och storlekar. Vi kan även hjälpa till med designen för att underlätta för dig till en mindre kostnad. Gör Jesus synlig i Sverige idag!

eget tryck flyers

mission-net-1Mission-Net
27 dec – 2 jan
Mission-net är en missionskonferens som hålls I Europa vartannat år. I år är platsen den tyska staden Erfurt där Martin Luther bodde och studerade när han levde.
Flera tusen unga kristna från hela Europa samlas då här för att fira nyår tillsammans med Jesus i centrum. Vill du vara en utav dessa tusen så tveka inte att följa med!

”Förvandla vår värld”

Förvandla
Genom att låta våra liv vittna om Gud vill vi visa att Guds kraft förvandlar vårt samhälle.
Vår
Det handlar inte om att gå ensam utan om att gå tillsammans.
Värld
Du börjar där du bor, men fortsätter till din stad, ditt land, din kontinent och till jordens yttersta gräns.

street jkpg 22 okt

Lördagen 22 oktober samlades 30 personer i Jönköping för att gå ut på stan och berätta om Jesus. Kvällen hölls av Street Church Sverige tillsammans med den lokala Street Church gruppen och började med en samling i internationella kyrkan där flera medarbetare delade med sig av sina erfarenheter ifrån olika människomöten på stan.

Efter en fin stund tillsammans med fika så samlades gänget till bön. Fokus låg på att älska människor in i himlen och Simon Manfredsson som också ledde kvällen delade några Bibelord som visar på kraften i kärleken som kommer ifrån Gud. Vid 22:00 gav sig 4 olika team ut på stan för att möta människor som längtar efter Gud. De placerade sig på olika platser runt om i innerstan för att kunna finnas tillhands för så många som möjligt.

Efter flera timmar på stan hade många fått ett Bibelord, en Bibel eller en härligt varm kopp kaffe. Många stannade till i de olika teamen för att få samtala om Jesus mitt i den småkyliga oktobernatten. Tack till alla för en fantastisk kväll! /Street Church Sverige teamet

 

 

wacken liteOmkring 80 000 metalfans besökte den tyska rockfestivalen Wacken Open Air. Ett 60-tal kristna fanns också på plats. Och metalbibeln, som de delade ut, blev festivalens stora snackis. Varje år i början av augusti invaderas det nordtyska samhället Wacken med anledning av rockfestivalen, en av världens största i genren metal/hårdrock. Därför blev svenskarna Johannes Jonsson och Roul Åkesson inte lite förvånade när en person från festivalledningen i Wacken tidigt i somras hörde av sig. De hade hört talas om Metalbibeln och att den nu skulle komma även på tyska och engelska. Festivalledningen undrade om de kunde få 1 000 biblar, i utbyte erbjöd de monterplats på festivalen. läs mer...

Malmfestivalen1Under flera år har vi tillsammans med kyrkorna i stan funnits med på Malmö festivalen för att berätta om Jesus. Tusentals Biblar och bibelord har delats ut genom åren och i år är det dags igen mellan 19-26 Augusti. Välkommen med för att dela ut kaffe, samtala, förbön och mycket mer. Jesus vill använda dig i Malmö för att människor skall få höra om honom. Du är viktig.

Under veckan står vi utanför bigrafen Royal och har även rörliga team runt om i innerstan som vid denna tidpunkt är ett stort festområde för tusentals malmöbor. Du behöver vara 16 år för att anmäla dig och vi bor tillsammans i kyrkan där vi även äter en del av måltiderna tillsammans.

IMG_7002_2

Tack alla härliga ungdomar för tonårslägret tro2011 på Gullbrannagården utanför Halmstad. Totalt var det en bit över 1 000 deltagare på lägret och Street Church var med som en aktivitet för att testa på evangelisation. Vid sju olika tillfällen var vi inne i Halmstad med bord, Biblar och bibelord för att dela med oss av vår tro på Jesus. Totalt var det ca: 300 olika tonåringar som fick testa på att stiga ut i missionsbefallningen och gå ut på stan. Det var mycket uppskattat både ifrån människor på stan men även många ungdomar som fick upp ögonen för vilken längtan det finns av Gud en helt vanlig dag på gatan.

Vill du också följa med ut eller testa på att gå ut i din stad så hör gärna av dig till oss så kommer vi och är med. Det enda ni behöver är varandra och en vilja att gå ut. Ni når oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi kommer även gärna till er tonårsgrupp och inspirerar för att nå ut och är ni nära en stad så går vi gärna ut ihop med er. Välkomna att höra av er.


Du är här: Home Nyheter Allmänt