DSC_0499Då var det redan februari och sommaren närmar sig. Detta innebär att det är tid att planera upp hur sommaren skall se ut. Det finns många tillfällen att evangelisera under sommaren. Det är en tid då många människor samlas runt olika intressen. Det som drar mest folk i sverige är sommarens musikfestivaler och då vill vi finnas på plats liksom många år tidigare. Detta året sträcker vi oss även ut i europa där vi tillsammans med församlingar vill nå människor på festivaler där inga kristna tidigare varit.

Vi är en resurs för församlingarna på plats och har alltid ett nära samarbete vilket resulterar i en fin och fungerande tid på festivalen. Har ni en festival eller annan aktivitet under sommar som drar mycket folk i eran bygd? Känner ni ett ansvar att nå dem med evangeliet men vet inte hur? Kontakta oss på info@streetchurch så kan vi se om vi har möjlighet att hjälpa till.

Även ni som ungdomsgrupp är hjärtligt välkomna att hänga med på olika insatser. Vi ser fram emot en härlig sommar där vi får träffa många trevliga människor. Och till dig som brukar träffa oss i städer och på festivaler så vill vi återigen säga välkommen! Datum och anmälan kommer ut inom kort.

Du är här: Home Uncategorised Sommaren närmar sig!