Fria Böner / Street Church i Skellefteå

Stöd Soldat Biblar till Sveriges soldater.

Stöd Soldat Biblar till Sveriges soldater.

 

Britt har en längre tid samtalat med oss i Bible for the Nations om att göra Svenska Soldat Bibeln. Vi har startat projektet, men det har varit trögt, svårt att få ihop bra vittnesbörd. När Britt för ett tag sedan ringde, berättade hon att hon och några syskon i Herren hade gått in i alvarlig bön för Soldat Bibeln. Plötsligt har det lossnat och vi är i full gång med att göra intervjuer och skriva vittnesbörd. Vi hoppas ha Svenska Soldat Bibeln färdig i höst.

Britt berättade att när hon varit ute på olika stationer, att hon också rest in till Regementen och bett att få samtala med befäl och högsta ledning. På en del platser har Gud öppnat dörren, så att hon fått komma in. I väntan på att Svenska Soldat Bibeln ska bli färdig har hon delat ut Polis Bibeln på de platser där hon varit. Hon har bland annat gett 500 Polis Biblar till Militärhögskolan i Stockholm, Militärgarnisonen i Uppsala har tagit emot 300 Polis Biblar och även på ett annat regemente fick hon dela ut Polis Bibeln – men, man väntar på Soldat Bibeln.

Dessutom har hon fortsatt med utdelningen av 1 250 Brandmanna Biblar på nu senast 11 brandstationer. På en brandstation där hon kom var det just lunchrast, då fick hon möjlighet att förkunna evangeliet för alla i matsalen.

Kära vänner, Britt betalar sina resor och fortsätter oförtröttligt att ge ut Guds Ord till nyckelpersoner i Sverige. Bible for the Nations gör allt vi kan för att producera och trycka dessa målinriktade Nya Testamenten. Nu behöver vi hjälp för att trycka 10 000 Svenska Soldat Bibeln, så att den Svenska Armén får Guds Ord.

Guds rika välsignelse

Roul och Birgit Åkesson

Bible for the Nations

 

Street Church Sweden hjälper till att samla in gåvor för att stödja utdelningen av Soldat Biblar.

 

Vill du vara med att stödja Soldat Bibeln?

Street Church Sweden PG 26 53 47-5

Swish 1235403589

 

 

Stöd med 500 kr!

 

Soldat Bibel 500kr

 

11295 Svensk Soldatbibel Cover korr 2017 12 14

britt2

Du är här: Home Uncategorised Stöd Soldat Biblar till Sveriges soldater.