tyskland

Tillsammans med ett internationellt team har du chansen att nå barnen i ett ganska tufft område i Greifswald, fd. Östtyskland. Veckan arrangeras av Kompass Kids och några mindre församlingar i Greifswald. Målet är att låta en helt ny generation i östra Tyskland få höra budskapet om Jesus Kristus.

Temat för årets vecka heter ”Barncirkus – var modig och stark, nu startar vi!” Det kommer att finnas många aktiviteter för barnen, såsom sport, workshops och lekar – detta för att ha kul tillsammans och för att stärka barnens självförtroende. Även barnens föräldrar är välkomna till aktiviteterna – där vill församlingarna bygga förtroende – och relationer. Det kommer att finnas ett litet utecafé för barnens föräldrar. Året runt har Kompass Kinder aktiviteter i området – men denna vecka är tänkt vara årets highlight.

Har du själv en levande relation till Jesus – och önskar förmedla – detta vidare till både barn och föräldrar är du välkommen att anmäla dig till: http://bruedergemeinde-greifswald.de/koki/?page_id=142

Ta en titt på förra cirkusveckan:

 

Kostnad för alla dagarna (inkl. boende, mat och utflyktsdag) 80 Euro.

På plats finns även medarbetare som talar svenska.  britta_sk(A)yahoo.se


Här finns PDF att hämta

Du är här: Home Uncategorised Missionsinsats på sommarlovsvecka – i Greifswald Tyskland 1-10 aug. 2014