Roskildefestivalen 29 juni-7 juli 2013

 

wacken lite

Välkommen att vara med och presentera Jesus. Du behöver inte vara proffs – men det är viktigt att du är beredd på att slita och jobba och hjälpa till att nå ut med världens bästa och gladaste budskap: Jesus!

Metal Bibeln har delats ut i över 100 000 ex på fem språk och det har varit stor efterfrågan på Metal Biblar. Förra året fick vi ut över 15 000 Metal Biblar i Wacken, världens största Metal Festival. Även TV och tidningar har skrivit mycket om dessa Metal Biblar.

Här kan alla åldergrupper vara med och även äldre personer är viktiga på en sådan festival. Vi kommer har rörliga team på 5 personer med en teamledare, så att alla kan känna sig trygga. Dessa team kommer att röra sig i de stråk där festivlasbesökarna går till centrum för att köpa mat och drycker. Det är mycket bra tillfälle att komma i samtal och dela ut Metal Biblarna. Vi kommer att ha en kyrka i Roskilde som bas, där vi träffas till samlingar som bön, mat och hämtar Biblar.

team 2

Teamet som förbereder insatsen på Roskilde Festivalen 2013 hälsar dig välkommen!

Hur kan du vara med?

Läs mer här

 

 

Förbön:

här kan du anmäla ditt intresse att vara med och för bönebrev:

Skriv ditt email här:……………………….

Stödja med gåvor:

Varje gåva liten som stor är välkommen,

Gåva på:

100 kr så får 4 personer en Metal Bibel

500 kr så får 20 personer en Metal Bibel

1000 kr så får 40 personer en Metal Bibel

Du sätter in pengarna på

Street Church Sweden

PG 26 53 47-5

Viktigt!

Märk inbetalningen: Roskilde Metal Bibel

 

Kristen närvaro under Roskildefestivalen

Roskilde är en stor skandinavisk musikfestival som samlar omkring 80 000 människor varje år. Även många svenskar, norrmän och tyskar kommer till denna festival.

I år vill vi från flera frikyrkor, Mc klubbar, organisationer finnas på plats och gratis erbjuda en helt nytryckt Metal Bibel, ett NT som förutom hela Nya Testamentet också innehåller 128 fyrfärg sidor med livsberättelser, intervjuer, statement och info.

Dessutom vill vi finnas på plats och samtala, stötta, bry oss om och be för människor som önskar det. Vi kommer att vara runt de vanliga stråken, där festivalbesökarna rör sig ute i Roskilde stad. Vi har skrindor (vagnar) där vi har våra Biblar, även Metal Bibeln på andra språk.

Vi räknar med en hel del team som kommer att synas bra – med våra specialdesignade T-shirts så att vi är lätta att känna igen. Man behöver inte vara något proffs för att få vara med. Det viktigaste är att man vill berätta för människor om Jesus, att man älskar och respekterar människor vi möter.

Detta är ett jättebra tillfälle för dig som annars inte brukar vara ute och nå människor med evangeliet. Vi kommer att ha trygga teamledare och arbeta i små team. På morgonen och kvällen blir det gemensamma samlingar med Guds ord, uppmuntran, lovsång och vittnesbörd.

Vi räknar med att kunna ha logi och gemensamma måltider. Därför är det viktigt att du anmäler dig i tid – och betalar kostnaden för anmälan kostnad på 100 kr sen räknar du ut hur många dagar som du ska vara med. Kostnaden är 120 kr /dag för både

mat och logi.

Först går du in på anmälningsidan och sen betalar du

Här kan du anmäla dig!

Du sätter in pengarna på

Street Church Sweden

PG 26 53 47-5

Viktigt!

Märk inbetalningen: Roskilde + ditt namn

 

Medarbetare:

Här finns det flera olika uppgifter, där dun vara med och du kan själv välja.

Evangelistionsteam ( ca 5 personer i varje team)

Köksteam

Pratiskt team ( ordna fram matrial , logostik mm)

Här kan du anmäla dig!

För frågor:

Kontakta :

Roul Åkesson

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

METALBIBEL.DK

Du är här: Home Uncategorised Roskildefestivalen 29 juni-7 juli 2013