Sweden Rock 2013

Swedenrock 2013 3-9 Juni

 

Välkommen - du som vill vara med och presentera Jesus! Du behöver inte vara proffs men det är viktigt att du är beredd på att slita och jobba och hjälpa till för att nå fram med världens bästa och gladaste budskap: Jesus! I år ser det ut som om vi blir ganska många personer. Var och en är oändligt värdefull med sitt bidrag av gåvor och närvaro. Låt oss hjälpas åt att göra en fullgod insats för Jesus på Swedenrock.

 

 

 

För att få lite strukturer på arbete och medarbetarna är det viktigt att du samarbetar på alla sätt med det team du är indelad i. Att du respekterar teamledarens ledning och stöttar honom/henne i den uppgiften. Gå allti minst två och två – både utanför och innanför festivalområdet.

 

Vi kommer att satsa på att vara på plats där matställena finns – alltså mitt i stråket. Där kommer vi att erbjuda Metal Bibeln, Bön och Psalmbok, samtal och förbön. Johannes Jonsson kommer att ha en utställning/försäljningsställe bland utställarna – även där kommer det att behövas medarbetare.

 

Vi satsar också på ett kaffetält uppe på MC-campingen. Där kommer det också att behövas medarbetare. En ganska mycket lugnare plats med flera djupa samtal. Vi räknar med att slå upp 2 Street Church camp, inne på en av campingplatserna, i varje camp sover killarna i ett militärtält, tjejerna i ett. Det tredje militärtältet används som gudstjänst och bönetält. Och i campen behövs det alltid folk.

 

Även i år är vi välkomna att slå upp vårt Streetchurch bascamp på fam Bernmarks tomt. Byvägen 14 / Norje. Det kommer att bli en härlig oas där vi – ber, äter och har go gemenskap! Varje morgon hämtar några frukost från bascampen och tar upp till båda campen. uppe på festivalcampingen. (Några äter frukost i bascampen)

 

Klockan 10.00 blir det sedan första laddningen för dagen med Guds ord, bön, lovsång och feed back både i tältcampen uppe på området och i bascampen. OBS! Tänk på att bascampen endast är för medarbetarna – ta alltså inte med någon du vill samtala med eller bjuda på mat – till bascampen – eller sovtälten.

Vi bygger upp tältcampen redan under måndagen– uppstarten för insatsen blir tisdag kväll klockan 18.00 Bascampen är på Byvägen 14.

 

Några viktiga Telefon nr. är: Roul: 0709-314121 Birgit, 070-22 30 454

Kostnad för mat/dag är 100:- då ingår frukost, em. smörgås- fika, middag (varm mat)

Campavgift för bascampen där vi har mattält mm. Enskilda måltider: frukost:40:-, em-fika 40:- middag 60:- Anmälnings avgift till festivalen 150:- (Betalas in på Streetchurch Pg. 265347-5 (glöm inte att skriva avsändare och vilken festival det gäller)

Avgiften för Swedenrocks camping (om man sover där) ligger omkring 500:-/person – var och en betalar själv denna avgift på plats. För dig som är under 18 år gäller att du ska ha målsmans underskrift för att vara medarbetare. Har du frågor ang. detta maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Är du ledare/ungdomspastor/evangelist – uppge detta i din anmälan – för ev.

Teamledaruppgift.

När du har skickat in din anmälan – får du en bekräftelse på att du kommit med i teamet.

Ladda ner anmälan!

 

 

 

 

 

Du är här: Home Uncategorised Sweden Rock 3-9 Juni 2013