Fria Böner / Street Church i Skellefteå

Emmabodafestivalen 25-28 juli

IMG 3661I år drar vi till Emmaboda festivalen för att hjälpa människor och berätta om vad Jesus har gjort i våra liv! Häng med du också, du behövs! Vi finns  på festivalen för att finnas tillhands för de ungdomar som inte har någonstans att vända sig. Kan innebära att bjuda på vatten, samtala, förbön eller helt enkelt vara en kärleksfull medmänniska. Vi har även med oss Streetbiblar, Metalbiblar och Bibelord som är mycket populära under sommaren.

 


Vi komemr att använda oss av cafebussen under veckan. Vi sover i pingstkyrkan och finns på plats olika tider under dagen. Vi samlas i Emmaboda Pingstkyrka 25 Juli  kl 10:00 och äter middag tillsammans innan de drar ut och börjar sin insats. Sedan är vi ute på eftermiddagen och kvällen på stan och vid festivalområdet där vi möter människor som har frågor och funderingar.

Kom ihåg att ta med dig något att sova i och på. Vi kommer att möta många människor under helgen så kom ihåg att förbereda dig ordentligt i bön. Kom och var med som du är. Gud vill använda just dig denna veckan mitt ibland människor som ännu inte mött Jesus. Det kommer att bli en mycket trevlig vecka med många härliga samtal. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har frågor.

Anmäl dig här:

{rsform 6}

Du är här: Home Uncategorised Emmabodafestivalen 25-28 juli