IMG 1010Vill du uppleva din bästa midsommar hittills?
Följ med till Öland och berätta om Jesus  för människor som längtar efter Gud. Kom som du är och var med om en härlig helg tillsammans i Street Church men framför allt tillsammans med ungdomarna som möts i tusentals i Köpingsvik.

Vi samlas i Köpingsvik på Grönhagscamping vid receptionen vid 12:00 och börjar bygga upp vårt camp. Vi kommer att sova i militärtält som står uppställda inne på personalcampingen i direkt anslutning till festområdet.

Föregående år har det varit stor tillströmning till våra två baser. Många kommer för att känna det lugn och frid som Guds närvaro ger där vi finns. Vi räknar med att Gud som bor i oss möter människor som vi möter.

Oland_-08_m.Du behövs på Öland under midsommar. Tveka inte att anmäla dig. Är du under 16 år behöver du ha målsmans tillstånd för att hänga med. Det kommer både vara ungdomar och äldre med under helgen i köpingsvik. Alla som är med kommer att delas in i team för att få bra strukturer och att kunna möta så många människor som möjligt. Teamen kommer att ha olika tider då de ansvarar för baserna så att de andra teamen kan få ordentligt med tid att vila på.

Det kommer även finnas ett team som åker med en cafebuss till borgholm för att täcka upp större del av Öland under denna viktiga helg. Cafebussen är utrustad med allt som behövs för att möta människor. Den är inredd i högsta klass och bakom ratten sitter Ove Jonsson. Vi är tillsammans vid flera tillfällen under helgen.

Under helgen har vi samarbete med campingen, Trygghetsrådet och församlingarna i regionen. Det är  en anmälningsavgift till omkostnader på 200:- som betalas in i samband med anmälningen. Där ingår boende, camping, mat med mera...

Det kommer att bli en fantastisk helg då vi kommer se Gud verka i ungdomars liv. Vi kommer finnas som stöd för många som behöver samtala eller praktisk hjälp. Vi åker hemåt igen efter avslutnings gudstjänst/ middag på Söndagen. Hör av dig om du vill få hjälp med at ta dig till Öland dessa dagar.

Välkomen att anmäla dig. Det är begränsat antal platser så se till att vara ute i god tid.

Anmäl dig här:

{rsform 4}

Du är här: Home Uncategorised Midsommar på Öland